Schrijfworkshop_Tips Like Sugar

Over de vrouw achter Tips Like Sugar

Ik ben Annick, fiere mama van creatieve Nona (14) en sportieve Toon (12). In januari 2018 realiseerde ik één van mijn grote dromen en startte ik met Tips Like Sugar.

Al heel mijn leven verzamel ik tips en weetjes die me inspireren en helpen om kostbare tijd te winnen. Via Tips Like Sugar wil ik mijn ervaringen delen met drukbezette mama’s en bedrijven helpen om hun producten of diensten extra in de kijker te zetten.

Spelen met woorden zit me al van jongs af aan in het bloed. Ik hou van organiseren en ben erop gebrand om dingen te verbeteren en te versimpelen. Verder vind ik het heerlijk om me te verdiepen in interieurs en fascineert het me om nieuwe adresjes te spotten. Een gezonde levensstijl is ook een van mijn stokpaardjes. Al deze topics vind je dan ook terug op Tips Like Sugar.

Over Tips Like Sugar – Online lifestyle magazine voor vrouwen

’Tips Like Sugar’ gaat over ‘sugar time’ met de kids. Plekken die mij blijven beroeren. Nieuwe trends die het leven kleuren. Gouden raad die écht werkt. Dingen die ik ooit neerkrabbelde om nooit te vergeten. Zaken rondom mij die me boeien en raken én die ik graag met jou wil delen. En zoveel meer, maar telkens met een ‘plaatje dat klopt’ gevoel als gemene deler.

Op Tips Like Sugar bundel ik eenvoudige tips die experten of ikzelf hebben uitgetest. In luchtige artikels reik ik pasklare oplossingen aan voor alledaagse problemen. Zo wil ik jou helpen om een betere balans te vinden tussen je werk en je gezin, zodat jij meer uit je dag kunt halen.

Ik hoop dat je Tips Like Sugar weet te smaken. Of meer nog, dat je ervan zal snoepen en dat je heel lang zult blijven plakken.

Lees, beleef, probeer en geniet

Kom geregeld eens proeven van mijn snoepkraam vol gratis tips.

Sweet day!
Annick

Wil je zelf teksten leren schrijven voor het web? Volg dan onze online workshop ‘Zo schrijf je de juiste teksten voor je website?’ Meer weten?