Annick

Over mezelf

Ik ben Annick. Fiere mama van flinke creatieve Nona (10) en guitige vindingrijke Toon (8). Met de start van deze blog heb ik het gevoel er een nieuwe spruit bij te hebben. Eentje waarnaar ik ook maanden vol verwachting heb uitgekeken.

Hoewel het nog wat onwennig voelt, kan ik niet wachten om ‘Tips Like Sugar’ aan de wijde wereld te tonen. Ik ben alvast benieuwd welke reacties deze nieuwkomer zal uitlokken. Ik hoop dat je hem weet te smaken. Of meer nog, dat je ervan zal snoepen en dat je heel lang zal blijven plakken.

Naast de fijne taak van mama zijn, voel ik me toch pas echt compleet als ik mijn talenten ten volle kan benutten in een uitdagende job. In ‘Tips Like Sugar’ verwacht ik dat ik mijn ei volledig kwijt kan. Spelen met woorden zit me in het bloed. Ik hou van organiseren en ben erop gebrand om steeds te verbeteren en te versimpelen. Verder vind ik het heerlijk om me te verdiepen in interieurs en fascineert het me om nieuwe trends te spotten. Een gezonde levensstijl is ook een stokpaardje. Daarnaast hecht ik veel belang aan authenticiteit en beleving. En last but not least barst ik van de creatieve ideeën.

Al heel mijn leven verzamel ik tips en weetjes die me inspireren. Op ‘Tips Like Sugar’ deel ik mijn ervaringen.

Tot voor kort had ik een hectisch leven waar ik samen met mijn man behoorlijk moest jongleren om alle ballen in de lucht te houden. Een full-time job ver van huis combineren met twee jonge kinderen en een huishouden is niet evident. Het verlangen naar ‘kwali-tijd’ voor mezelf en mijn gezin werd zo sterk dat ik besloot om het roer om te gooien en aan een nieuwe carrière te timmeren. Met deze blog realiseer ik één van mijn grote dromen.

Over Tips Like Sugar

’Tips Like Sugar’ is een pure inspiratieblog. Over ‘sugar time’ met de kids. De plekken die mij blijven beroeren. Nieuwe trends die het leven kleuren. Gouden raad die echt werkt. Dingen die ik ooit neerkrabbelde om nooit te vergeten. Zaken rondom mij die me boeien en raken. En zoveel meer, maar telkens met een ‘plaatje dat klopt’ gevoel als gemene deler.

Door allerhande tips te bundelen wil ik jou handvaten aanreiken die je helpen om balans te vinden tussen jouw werk en jouw gezin. Het is mijn ultieme doel om jou in slechts één klik een pasklaar antwoord of inzicht te kunnen geven op jouw prangende vraag of probleem. Ik wil het gevoel opwekken van een instant suiker boost als je energie op een laag pitje zit. Het zou mooi zijn als ik jou met mijn tips wat extra ‘kwali-tijd’ zou kunnen geven om dat te doen wat jij het liefste wil.

Lees, beleef, probeer en vooral geniet

Kom geregeld eens proeven van mijn snoepkraam vol tips. Elke vrijdag zorg ik voor nieuw voer.

Sweet day!

Annick