Annick

Over mezelf

Ik ben Annick. Fiere mama van flinke creatieve Nona (11) en guitige vindingrijke Toon (9). Sinds het begin van deze blog (8 januari 2018) heb ik het gevoel er nog een spruit bij te hebben.

Naast de fijne taak van mama zijn, voel ik me toch pas echt compleet als ik mijn talenten ten volle kan benutten in een uitdagende job. In ‘Tips Like Sugar’ kan ik mijn ei volledig kwijt. Spelen met woorden zit me in het bloed. Ik hou van organiseren en ben erop gebrand om steeds te verbeteren en te versimpelen. Verder vind ik het heerlijk om me te verdiepen in interieurs en fascineert het me om nieuwe trends te spotten. Een gezonde levensstijl is ook een stokpaardje. Daarnaast hecht ik veel belang aan authenticiteit en beleving. En last but not least barst ik van de creatieve ideeën.

Met deze blog realiseer ik één van mijn grote dromen. Al heel mijn leven verzamel ik tips en weetjes die me inspireren. Op ‘Tips Like Sugar’ deel ik mijn ervaringen.

Over Tips Like Sugar

’Tips Like Sugar’ is een pure inspiratieblog. Over ‘sugar time’ met de kids. De plekken die mij blijven beroeren. Nieuwe trends die het leven kleuren. Gouden raad die echt werkt. Dingen die ik ooit neerkrabbelde om nooit te vergeten. Zaken rondom mij die me boeien en raken. En zoveel meer, maar telkens met een ‘plaatje dat klopt’ gevoel als gemene deler.

Door allerhande tips te bundelen wil ik jou handvaten aanreiken die je helpen om balans te vinden tussen jouw werk en jouw gezin. Het is mijn ultieme doel om jou in slechts één klik een pasklaar antwoord of inzicht te kunnen geven op jouw prangende vraag of probleem. Ik wil het gevoel opwekken van een instant suiker boost als je energie op een laag pitje zit. Het zou mooi zijn als ik jou met mijn tips wat extra ‘kwali-tijd’ zou kunnen geven om dat te doen wat jij het liefste wil.

Ik hoop dat je hem weet te smaken. Of meer nog, dat je ervan zal snoepen en dat je heel lang zal blijven plakken.

Lees, beleef, probeer en vooral geniet

Kom geregeld eens proeven van mijn snoepkraam vol tips. Elke vrijdag zorg ik voor nieuw voer.

Sweet day!

Annick