Annick

Over de vrouw achter deze blog

Ik ben Annick, fiere mama van creatieve Nona (12) en sportieve Toon (10). Sinds het begin van deze blog (januari 2018) voelt het alsof er een nieuwe spruit is bijgekomen. Eentje waarnaar ik ook vol verwachting heb uitgekeken.

Al heel mijn leven verzamel ik tips en weetjes die me inspireren en helpen om kostbare tijd te winnen. Via deze inspiratieblog wil ik mijn ervaringen delen met drukbezette mama’s en bedrijven helpen om hun product of dienst extra in de kijker te zetten.

Tot voor kort had ik zelf een hectisch leven waar ik behoorlijk moest jongleren om alle ballen in de lucht te houden. Mijn man en ik werkten full-time en ver van huis. Thuis wachtten twee jonge kinderen en een huishouden. Het verlangen naar “kwali-tijd” voor mezelf en mijn gezin groeide zo sterk dat ik besloot het roer om te gooien. Ik zei mijn job vaarwel en begon te timmeren aan een nieuwe carrière.

Met deze blog realiseer ik één van mijn grote dromen. Spelen met woorden zit me al van jongs af aan in het bloed. Ik hou van organiseren en ben erop gebrand om steeds te verbeteren en te versimpelen. Verder vind ik het heerlijk om me te verdiepen in interieurs en fascineert het me om nieuwe trends te spotten. Een gezonde levensstijl is ook een van mijn stokpaardjes. Daarnaast hecht ik veel belang aan echtheid en beleving. En last but not least barst ik van de creatieve ideeën. In Tips Like Sugar kan ik mijn ei kwijt.

Over Tips Like Sugar

’Tips Like Sugar’ is een pure inspiratieblog. Over ‘sugar time’ met de kids. Plekken die mij blijven beroeren. Nieuwe trends die het leven kleuren. Gouden raad die écht werkt. Dingen die ik ooit neerkrabbelde om nooit te vergeten. Zaken rondom mij die me boeien en raken. En zoveel meer, maar telkens met een ‘plaatje dat klopt’ gevoel als gemene deler.

Op deze blog bundel ik eenvoudige tips die ik zelf heb uitgetest. In korte, duidelijke artikels reik ik pasklare oplossingen aan voor alledaagse problemen. Zo wil ik jou een boost geven én extra tijd om een betere balans te vinden tussen je werk en je gezin.

Ik hoop dat je deze blog weet te smaken. Of meer nog, dat je ervan zal snoepen en dat je heel lang zal blijven plakken.

Lees, beleef, probeer en geniet

Kom geregeld eens proeven van mijn snoepkraam vol tips. Elke vrijdag zorg ik voor nieuw voer.

Sweet day!

Annick

Heb je een winkel of een bedrijf?

En wil je meer klanten én een hogere omzet?