Adresjes

Bardot
Verborgen parel in hartje Hasselt

Wendy en Didier, de uitbaters van deze smaakvolle zaak gingen heel doordacht en weloverwogen te werk. Ze zijn van vele markten thuis. Zo renoveerden ze het pand volledig zelf. Wendy nam ook de inrichting voor eigen rekening. Ik stak een handje toe bij de keuze van de verf op de muren.

Glazen deur met logo Bardot
Op de glazen deur prijkt het logo dat Wendy zelf ontwierp.
Interieur Bardot
Het interieur straalt rust en gezelligheid uit. Er werd veel gewerkt met hout, zachte kleurtinten en warme accessoires.
Bardot menu
Wendy heeft een creatieve achtergrond als grafisch vormgeefster. De menukaart is dan ook een streling voor het oog. (foto: Bardot)

De keuken is het terrein van Wendy. Zij neemt haar gevoel voor compositie mee in haar bordjes. Bardot heeft een kaart voor de kleine honger. Tijdens de lunch kan je hier terecht voor een lekkere spaghetti of een heerlijke verse soep. In de namiddag kan je kiezen voor een tapasplankje. Alles wordt mooi geserveerd op zorgvuldig uitgekozen servies.

Didier voelt zich thuis achter de toog en kent dé kneepjes van de horeca. Bardot is uitgerust met een vernuftige koelinstallatie om de smaak van de getapte pinten te verfijnen. Bierdrinkers komen hier ruimschoots aan hun trekken met heel wat speciale bieren. Hier drink je kwaliteit.

Bij Bardot houden ze van Barcelona. Hun liefde voor deze stad vind je terug in hun uniek aanbod aan Catalaanse wijnen en cava’s die rechtstreeks vanuit het wijndomein worden ingevoerd.

Bardot wijnen

Catalaanse wijnen (foto Bardot)
Catalaanse wijnen (foto Bardot)
Mi Mu Bardot
Drinken in stijlvolle glaasjes (foto Bardot)

Zelfs voor een heerlijk kopje thee ben je aan het juiste adres. Hiervoor trokken ze naar de beste theehuizen in Berlijn.

Theeassortiment Bardot
Assortiment thee (foto Bardot)

Als grote muziekliefhebbers pikken ze regelmatig een festivalletje mee. Bij Bardot klinkt dan ook alleen maar steengoede muziek.

Aan de hoge houten terrastafel voor de deur is het zowel in de zomer als in de winter heerlijk vertoeven. Ik geniet hier van een lekker glaasje Catalaanse wijn.

Place to be: Hemelrijk 5 in Hasselt.

Geopend van dinsdag t.e.m. donderdag van 12u tot 23u. Vrijdag en zaterdag van 12u tot 1u.
Zondag en maandag gesloten.

Vind je dit artikel leuk? Geef jouw vrienden dit adresje cadeau!

Schrijf hier je reactie...

DE LEUKSTE TIPS IN JOUW MAILBOX?Laat hier je mailadres achter