Interieur

Praktische oplossingen van Zone Denmark. Op en top functioneel design.

Ik ken Zone Denmark van zijn stijlvolle badkamerlijn en ben benieuwd wat het merk nog meer in petto heeft. Een vriendelijke verkoper op hun stand van Maison&Objet neemt de tijd om de producten aan mij voor te stellen. Hij vertelt me ook over de filosofie van het bedrijf.

De producten van het Scandinavische merk Zone vertellen een krachtig verhaal. Met hun minimalistische stijl passen ze in elk interieur. De sterkte van dit merk zit in zijn pure eenvoud en zijn functionaliteit.

Kleurrijke collectie Zone Denmark
Een greep uit de kleurrijke collectie van Zone Denmark

Het zijn stuk voor stuk mooie, pure en tijdloze designs met een sterk karakter. Over elk ontwerp is heel goed nagedacht. Alle producten zijn praktisch en makkelijk te onderhouden.

Afwasset Zone Denmark
Afwasset (foto Zone Denmark)

Een afwasborstel, schotelvod en zeepdispenser zijn nuttige gebruiksvoorwerpen in je keuken, maar ogen niet echt stijlvol. De all-in-one afwasset veegt dit probleem voorgoed van de baan. De set neemt slechts weinig ruimte in op je werkblad. De afwasborstel kan sinds dit seizoen op zichzelf staan en je kan de kop makkelijk vervangen. Nieuw is ook dat hij nu in mat zwart verkrijgbaar is.

Kommen Peili in de nieuwe rozebottel kleur
Kommen Peili in de nieuwe kleur ‘rozebottel’ (foto Zone Denmark)

De kommen ‘Peili’ zijn ideaal om voedsel te serveren en te bewaren. Peili is glanzend aan de binnenkant en is genaamd naar het Finse woord voor ‘spiegelen’. De plaatjes bovenop de schaal doen dienst als deksel, maar kunnen ook worden gebruikt voor het serveren van tapas, snacks of als dienblad. De deksels van de kleine kommen dienen ook als onderzetters. Alle Peili-producten worden natuurlijk vervaardigd in voedselveilige melamine.

Peili, handig om mee te nemen
Kommen Peili, ook handig buitenshuis (foto Zone Denmark)

Peili kan je ook makkelijk meenemen als je bijvoorbeeld gaat werken of picknicken. Het deksel en de inhoud worden veilig op hun plaats gehouden door een sterke, vierhoekige rubberen band.

Met zijn esthetische en moderne stijl is Peili goed op weg om een nieuwe designklassieker te worden. De vormen, kleuren en functionaliteit van de serie hebben al vele designprijzen gewonnen.

Onderzetters Zone Denmark
Onderzetters (foto Zone Denmark)
Onderzetters geïnspireerd op origami
Onderzetters ‘Origami’ (foto Zone Denmark)

Deze leuke onderzetters zijn geïnspireerd op de unieke Japanse gevouwen papierkunstvorm. De vier verschillende ontwerpen – Mix, Beak, Wave en Fold – spelen op een wonderlijke manier met licht en schaduwen. Er ontstaan imposante 3D-effecten als je ermee draait. Ze zijn gemaakt van siliconen, zijn hittebestendig tot 250 ° C en zijn vaatwasmachinebestendig.

Stijlvolle tafeldecoratie
Stijlvolle tafeldecoratie (foto Zone Denmark)

Je kan de verschillende onderzetters in decoratieve patronen over de hele lengte van de tafel leggen. Het assortiment is nu uitgebreid met een grote driehoek, ideaal voor grotere gerechten.

Badkamerserie Ume
De Ume-badkamerserie. Mooi vormgegeven en heel praktisch. (foto Zone Denmark)

De Ume-serie is geïnspireerd op U, de eerste letter van zijn naam, en geeft hem zowel een moderne als klassieke persoonlijkheid met slimme details.

De zeepdispenser heeft bijvoorbeeld een lange uitloop voor een optimale pompfunctie. De toiletborstel is uitgerust met een praktische binnencontainer om het overtollige water makkelijk te verwijderen. De borstel heeft een handige lengte, is gebruiksvriendelijk en kan ook vervangen worden.

De elegante pedaalemmer heeft dezelfde hoogte als de toiletborstel waardoor ze samen een mooi stel vormen. De aparte en ruime emmer van vier liter is zo ontworpen dat de afvalzak eenvoudig naar binnen kan zonder dat hij zichtbaar is. Verkrijgbaar in zwart, grijs, wit, nude en de nieuwe seizoenskleur kastanjebruin- rood.

Vind je dit artikel interessant? Deel het en geef het cadeau aan jouw vrienden!

Schrijf hier je reactie...

Interesse in een artikel over jouw winkel of bedrijf?

Tips Like Sugar zet jouw producten in de kijker