Interieur

Praktische oplossingen van Zone Denmark. Op en top functioneel design.

De producten van het Scandinavische merk Zone Denmark vertellen een krachtig verhaal. Met hun minimalistische stijl passen ze in elk interieur. De sterkte van dit merk zit dan ook in zijn pure eenvoud en zijn functionaliteit.

Kleurrijke collectie Zone Denmark
Een greep uit de kleurrijke collectie van Zone Denmark op Maison&Objet

Doordachte designs met karakter van Zone Denmark

Het zijn stuk voor stuk mooie, pure en tijdloze designs met een sterk karakter. Over elk ontwerp is heel goed nagedacht. Alle producten zijn bovendien praktisch en makkelijk te onderhouden.

Afwasset Zone Denmark
Afwasset (foto Zone Denmark)

Een afwasborstel, schotelvod en zeepdispenser zijn nuttige gebruiksvoorwerpen in je keuken, maar ogen niet echt stijlvol. Maar de all-in-one afwasset veegt dit probleem voorgoed van de baan. De set neemt slechts weinig ruimte in op je werkblad. De afwasborstel van Zone Denmark kan sinds dit seizoen op zichzelf staan. De kop is makkelijk te vervangen. Nieuw is ook dat hij nu in mat zwart verkrijgbaar is.

Deze kommen zijn multifunctioneel, stijlvol en voedselveilig

Kommen Peili in de nieuwe rozebottel kleur
Kommen Peili in de nieuwe kleur ‘rozebottel’ (foto Zone Denmark)

De kommen ‘Peili’ zijn ideaal om voedsel te serveren en te bewaren. Peili is glanzend aan de binnenkant en is genaamd naar het Finse woord voor ‘spiegelen’. De plaatjes bovenop de schaal doen dienst als deksel. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt voor het serveren van tapas, snacks of als dienblad. De deksels van de kleine kommen dienen ook als onderzetters.

Alle Peili-producten worden natuurlijk vervaardigd in voedselveilige melamine.

Peili, handig om mee te nemen
Kommen Peili, ook handig buitenshuis (foto Zone Denmark)

Peili kun je ook makkelijk meenemen als je bijvoorbeeld gaat werken of picknicken. Het deksel en de inhoud worden veilig op hun plaats gehouden door een sterke, vierhoekige rubberen band.

Met zijn esthetische en moderne stijl is Peili goed op weg om een nieuwe designklassieker te worden. De vormen, kleuren en functionaliteit van de serie hebben dan ook al vele designprijzen gewonnen.

Zone Denmark onderleggers spelen een spel van licht en schaduw

Onderzetters Zone Denmark
Onderzetters (foto Zone Denmark)
Onderzetters geïnspireerd op origami
Onderzetters ‘Origami’ (foto Zone Denmark)

Deze leuke onderzetters zijn geïnspireerd op de unieke Japanse gevouwen papierkunstvorm. De vier verschillende ontwerpen – Mix, Beak, Wave en Fold – spelen op een wonderlijke manier met licht en schaduwen. Zo ontstaan er imposante 3D-effecten als je ermee draait. Ze zijn gemaakt van siliconen, hittebestendig tot 250 ° C en mogen in de vaatwasmachine.

Stijlvolle tafeldecoratie
Stijlvolle tafeldecoratie (foto Zone Denmark)

Je kunt de verschillende onderzetters in decoratieve patronen over de hele lengte van de tafel leggen. Het assortiment is nu nog uitgebreid met een grote driehoek. Dat is ideaal voor grotere gerechten.

De badkamerserie van Zone Denmark blinkt uit in slimme details

Badkamerserie Ume
De Ume-badkamerserie. Mooi vormgegeven en heel praktisch. (foto Zone Denmark)

De Ume-serie van Zone Denmark is geïnspireerd op U, de eerste letter van zijn naam, en geeft hem zowel een moderne als klassieke persoonlijkheid met slimme details.

De zeepdispenser heeft bijvoorbeeld een lange uitloop voor een optimale pompfunctie. De toiletborstel is uitgerust met een praktische binnencontainer om het overtollige water makkelijk te verwijderen. En de borstel heeft een handige lengte, is gebruiksvriendelijk en kan ook vervangen worden.

De elegante pedaalemmer heeft dezelfde hoogte als de toiletborstel waardoor ze samen een mooi stel vormen. De aparte en ruime emmer van vier liter is zo ontworpen dat de afvalzak eenvoudig naar binnen kan zonder dat hij zichtbaar is.

Verkrijgbaar in zwart, grijs, wit, nude en de nieuwe seizoenskleur kastanjebruin- rood.

Vind je dit artikel interessant? Deel het en geef het cadeau aan jouw vrienden via de sociale media buttons.

Dit is een gesponsord artikel.

Schrijf hier je reactie...