Interieur

Ben jij je sleutels ook geregeld kwijt? Ontdek deze stijlvolle oplossing.

Een tijdje terug viel mijn oog toevallig op een toffe interieurwinkel in de Nationalestraat in Antwerpen. De aparte geometrische vormen van de ontwerpen spraken me direct aan. De winkel was gesloten. Anders was ik zeker binnengestapt. Ik nam een paar foto’s van de etalage en thuis vertelde ik mijn man over mijn nieuwste ontdekking. Hij was ook meteen weg van de knappe collectie van Kabinet Van Look. Wij houden van strak.

‘Belgium is design’

Flanders DC en Wallonie Bruxelles Design Mode bundelden hun krachten voor de vakbeurs Maison&Object in Parijs. 10 merken werden geselecteerd en deelden een stand op de beurs onder het label ‘Belgium is design’. Vorige week stond ik op deze stand te praten met een Belgische ontwerper toen een andere designer zich bij het gesprek voegde. Het was Jan Van Look, de grondlegger van Kabinet Van Look. Zijn merk bleek één van de 10 uitverkoren brands. We wisselden kaartjes uit en Jan beloofde me zijn press kit met foto’s te sturen zodat ik ze kon gebruiken voor mijn blog.

Een drukke ochtendrush en net dan zijn je sleutels nergens te vinden. Het overkomt ons allemaal wel eens. Ook Jan. Hij wou er dan ook een oplossing voor vinden. Hieruit resulteerde Traktor.

Dit is Belgisch. TRAKTOR, magnetisch hout.  
Dit is Belgisch. TRAKTOR, magnetisch hout.
Traktor Kabinet Van Look
Verkrijgbaar in walnoot, zebrano, esdoorn en wengé.

Traktor is een gemagnetiseerde, massieve houten kubus die ontworpen is om je sleutels, maar ook  om keukengerei of andere metalen gebruiksvoorwerpen op te hangen. Met Traktor kan je je fantasie de vrije loop laten gaan en je interieur een speels tintje geven.

Tractor messen
Handig voor in je keuken.
Een multifunctioneel ontwerp waarmee je zelf kan spelen.
Een multifunctioneel ontwerp waarmee je zelf kan spelen.

Ik hou van multifunctioneel, van simpel, van sober, van hout en van tijdloos. Traktor is het allemaal. Ik ben dan ook echt fan van dit ontwerp. Een Belgische ontwerper die met een tijdbesparende slimme oplossing komt, past bovendien perfect binnen het concept van Tips Like Sugar. Ik wil deze uitvinding dan ook heel graag delen met mijn lezers.

Vind je dit artikel interessant? Geef het cadeau aan jouw vrienden via de social media buttons.

Schrijf hier je reactie...

DE LEUKSTE TIPS IN JOUW MAILBOX?Laat hier je mailadres achter