Interieur

Nieuw op Maison&Object.
Koziol pakt uit met Superglas (leestijd: 1 minuut)

Superglas. Het perfecte glas voor wie van smaak, stijl en veiligheid houdt?

Volgens Koziol heeft dit glas superkrachten. Het zou viermaal beter isoleren en daardoor drankjes ook veel langer koud of warm houden. Koziol Superglas blijkt ijzersterk dus praktisch onbreekbaar. Het zou bovendien krasbestendig zijn, zelfs na intensief gebruik.

Superglas in de hand

Het glas ligt goed in de hand en is uitermate geschikt voor een gezellige picknick, een spetterend kinderfeestje, een zomers feestje of een gezellige drink aan het zwembad. In bars en clubs komt het volledig tot zijn recht. Het zou zelfs niet misstaan op een chique bruiloft.

SUPERGLAS glazen
Superglas modellen in kristalhelder, emerald groen en grijs

Het glas laat zich makkelijk transporteren en is vaatwasbestendig. Van een veelzijdige en moderne must-have gesproken!

Koziol Superglas is ook een heel veilig product. Aangezien er geen gevaar meer is voor scherven, is het niet langer uitkijken geblazen als er kinderen in de buurt zijn. Ook voor personeel is er geen enkel risico meer op verwondingen.

SUPERGLAS Koziol
Club lijn in acht verschillende kleuren

De glazen zijn mooi vormgegeven. Je hebt de Cheers lijn met een sober design in vijf verschillende modellen. Daarnaast vind je de Club die luxueuzer uitgevoerd is. Ook hier heb je vijf soorten glazen. Elk model is verkrijgbaar in acht kleuren. Naast wit en kristalhelder bestaan er nog zes transparante kleuren: grijs, emerald groen, amber, aquamarijn, jade en rose quartz. Voor elke drank is er een passend glas beschikbaar.

Je hoeft enkel nog maar je drankje, stijl en kleur te kiezen. Jij beslist! Santé!

Koziol Superglas is van Duitse makelij. Het werd voor 100 % gedesignd en geproduceerd in Erbach im Odenwald. Het materiaal is volledig recycleerbaar en Koziol geeft een garantie van tien jaar. Superglas is dus nog ecologisch ook!

Vind je dit artikel interessant? Deel het en geef het cadeau aan jouw vrienden!

2 reacties

Schrijf hier je reactie...