Kids

Tips Like Sugar zoekt ‘kidsproof’ eetadresjes. Help je mee?

Op onbekend terrein met de kids en honger als een paard?  Dan wil je snel naar een lekker adresje waar jij en je kind welkom zijn. Maar waar vind je zo’n leuke ‘kidsproof’ plek? Het blijkt een probleem te zijn waar veel ouders op stuiten. Ik krijg geregeld vragen van mama’s (en zelfs papa’s!) om er eens iets over te posten. Tips Like Sugar maakt er dan ook meteen werk van. Denk je mee?

Kidsproof? Wat? Waar? Hoe?

Wat is een ‘kidsproof adresje’?
Een plek waar je uk gewoon kind mag zijn. Je wordt er met de glimlach ontvangen. De bediening is kindvriendelijk. Deze zaak heeft kinderstoeltjes en een kaart voor kleine etertjes. De gerechtjes zijn top, zowel voor jou als voor jouw oogappel.
Een eetadresje met een leuk kader. Er is een speelhoek waar jouw spruit zich kan uitleven of een speeltuintje om buiten te ravotten. Is er geen van beiden, dan krijgt je kind toch wel minstens een mooie placemat om in te kleuren. De kok doet zijn uiterste best om jouw kind te verrassen met een plezant bordje. Kortom, er is een uitgewerkt concept om kindjes in de watten te leggen.
Jij en je kroost worden hier ‘instant gelukkig’. De sfeer zit goed en je kinderen willen nog lang niet naar huis.

Waar?
Alle adresjes zijn welkom. Ik verzamel ze per regio, test ze uit en als ‘het plaatje klopt’ krijgen jullie het adresje te zien op Tips Like Sugar.

Hoe?
Stuur een mail via Facebook  of gebruik het contactformulier.

Heb jij een leuke eetzaak, maar ben je nog niet helemaal kidsproof? Kan je hierbij wel wat tips gebruiken? Contacteer Tips Like Sugar en we maken er samen werk van! 

Wil je graag meehelpen om zoveel mogelijk adresjes te verzamelen? Deel het artikel dan met je vrienden via onderstaande social media buttons!

 

 

 

Schrijf hier je reactie...