Kids

Mama verdient een bloemetje
(leestijd: 1 minuut)

Op Moederdag worden alle mama’s lekker verwend. In de meeste landen vieren we mama op de tweede zondag in mei. In de provincie Antwerpen gebeurt dit op 15 augustus. Het allermooiste geschenk blijft toch wel het zelfgemaakte knutselwerkje van je kind. Daarom heb ik alvast vijf leuke knutselideetjes verzameld.

Zeg het met bloemen

Misschien kan papa wel een handje helpen om deze eenvoudige knutselwerkjes te maken.

Originele foto met echte bloem

Fotokaart met bloem
Bron: doenkids
Met een satéstokje en een stukje wit papier maakt papa een leuk bordje. Laat je kind het hartje inkleuren. Maak dan een mooie foto van je kind. Ga op een stoel staan voor een leuk bovenaanzicht. Print de foto en knip hem dan uit. Maak een gaatje ter hoogte van de hand en stop er vervolgens een echte bloem in. Zo leuk om af te geven!

Papieren vaasje met vrolijke bloemetjes voor mama

Papieren bloemenvaasje
Bron: euamoartesanato
Wil je een echt vaasje maken? Lees dan: Leuke zelfmaakideetjes voor bij je thuis

Wenskaart met bloemenvaasje

Bloemenkaartje maken
Bron: Coco29

DE LEUKSTE TIPS IN JOUW MAILBOX?Laat hier je mailadres achter

Verras mama met een kleurrijk bloemenvaasje

Bloemenpotjes
Bron: Evadanbirdemet
Met een bosje bloemen scoor je altijd. Deze gaan zelfs jaren mee. Ga aan de slag met gekleurd papier. Teken verschillende bloemenvormen op het papier en knip ze dan uit. Lijm alle vormpjes aan mekaar en kleef ze daarna met plakband aan het satéstokje. Zet ze daarna in een glazen potje. Lees ook: ‘Moederdag. 8 makkelijke knutseltips

Fleur de ontbijttafel op voor mama

Bloemenservietten werkbeschrijving bloemenserviette
werkbeschrijving bloemenserviette 2
Bron: krakotak
Verras mama met een mooie ontbijttafel. Of misschien kun je haar wel een ontbijt op bed brengen. Deze waaier staat mooi op haar bord. Wedden dat hij nadien een mooi plekje krijgt op haar bureau of ergens in de keuken of woonkamer? Voor meer ideetjes kun je een kijkje nemen op mijn Pinterestbord Mother day inspiration

Heb je een winkel of bedrijf? En wil je meer klanten én een hogere omzet? Lees hier hoe we kunnen samenwerken om jouw product of dienst op deze blog in de kijker te zetten.

Vind je dit artikel leuk? Geef het cadeau aan jouw vrienden.

Schrijf hier je reactie...