Kids

Handgemaakte kinderspulletjes van MAYBE monday (leestijd: 1 minuut)

Mijn oog valt op de vrolijke stand van MAYBE monday. Een enthousiaste vrouw spreekt me aan. Het blijkt de ontwerpster zelf te zijn. Ik vertel haar dat ik een blogster uit België ben die op zoek is naar authentieke producten waarachter een verhaal schuilgaat. Ik voel direct dat ik hier aan het juiste adres ben.

Dit merk is zonder twijfel uniek. Emilie (33) doet haar verhaal. MAYBE monday bestaat nu anderhalf jaar. Vroeger ontwierp ze bruidsjurken. Door het succes van haar merk besloot ze haar carrière over een andere boeg te gooien.

Emilie, eigenares van MAYBE monday
Emilie, eigenares van MAYBE monday

Alles begon met Léon, het neefje van Emilie. Toen Léon jarig was, wou ze hem verrassen met een origineel en persoonlijk cadeautje. Ze haakte een mooie zachte knuffel voor hem uit aloe vera katoen. Léon was in de wolken met zijn nieuwe vriendje. Ook de andere mensen op het feestje waren laaiend enthousiast. Ze vroegen Emilie om er ook eentje voor hen te maken.

Links zie je Léon, de allereerste knuffel waarmee het allemaal begon.

Haar eerste knuffel, door wie de bal aan het rollen ging, gaf ze de naam van haar neefje, Léon.
Emilie kreeg steeds meer aanvragen en nam toen het besluit om ‘MAYBE monday’ op te richten. Haar zus is grafisch vormgever en zij ontwierp een tof logo.

Knuffel Léon met wie het allemaal begon.
Logo, gehaakte dierenvriendjes en basketschoentjes.

Ondertussen breidde Emilie haar collectie uit. Knuffel Léon heeft ondertussen een hele hoop vrienden waaronder ook een paar schattige mini versies. In de MAYBE monday collectie vind je verder ook mooie gehaakte haarspeldjes, schattige basketschoentjes en gehaakte kraagjes voor kindjes en mama’s.

Naast de gehaakte spulletjes verkoopt Emilie ook bijtringen, slabbetjes, bandana’s en lakentjes in verschillende motiefjes (alles uit 100 % katoen met OEKO-TEX label).

MAYBE monday is 100 % Frans en daar is Emilie trots op. Ben je geïnteresseerd in haar producten neem dan een kijkje op maybemonday.fr.

DE LEUKSTE TIPS IN JOUW MAILBOX?Laat hier je mailadres achter

Vind je dit artikel leuk? Geef het cadeau aan jouw vrienden via de social media buttons.

2 reacties

Schrijf hier je reactie...